The Old Guard (2020)

Një grup mercenarësh të mshehtë, të pavdekshëm dhe me aftësinë për tu vetëshëruar, zbulojnë se dikush e ka mësuar kush janë dhe duhet të luftojnë për të mbrojtur sekretin e tyre.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *