PRISNI 7 SEKONDA

The Outsider

Në kërkim të një jete më të mirë, një punonjës i hekurudhës e gjen veten në anën e gabuar të një grupi ligjvënësish të korruptuar. Ndërkohë që marshalli përpiqet të kontrollojë qytetin e tij, një tragjedi e detyron atë të vendosë midis drejtësisë dhe familjes.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *