The Polar Express (2004)

Një djalosh merr një udhëtim magjik për në Polin e Veriut me trenin “Polar Ekspres”. Gjatë udhëtimit të tij, ai mëson për miqësinë, kurajon dhe shpirtin e Krishtlindjeve.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *