The Possession of Michael King (2014)

Majkëll King, një njeri që nuk besonte as në Zot dhe as në djall, i shtyrë nga vdekja e papritur e gruas së tij, vendos të bëj një dokumentar për gjërat e mbinatyrshme dhe e vendos veten në qendër të këtij eksperimenti. Ai do të bëjë gjithçka vetëm për të marrë një provë fizike që tregon se Zoti apo djalli ekzistojnë.

Koha: 83 min