The Queen’s Corgi (2019)

Qeni i preferuar i Mbretëreshës humbet pas një ngjarje të dyshimtë dhe e gjen veten në një shtëpi qensh ku duhet të mësohet me jetën e rrugës, por do të përballet dhe me surpriza të këndshme…

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *