PRISNI 7 SEKONDA

The Raid 2

Vetëm pak kohë pas sulmit të parë, Rama infiltrohet me huliganët e Xhakartës dhe planifikon të shkatërrojë sindikatën dhe të zbulojë korrupsionin brenda forcës së tij policore.

Koha: 150 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *