The Railway Man (2013)

Një ish oficer i ushtrisë britanike, i cili ishte torturuar si një i burgosur lufte në një kamp japonez gjatë Luftës së Dytë Botërore, zbulon se njeriu që i shkaktoi këtë është akoma gjallë dhe vendos të përballet me të.

Koha: 116 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *