The Report (2019)

Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas 9/11-ës, zbulon sekrete tronditëse.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *