The Roads Not Taken

Filmi tregon një ditë në jetën e Leos dhe vajzës së tij, Molli, teksa ai noton nëpër jetë alternative që mund të kishte jetuar, duke e çuar Mollin të luftojë me rrugën e saj, të cilën ajo e konsideron të ardhmen e saj.

Koha: 85 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *