PRISNI 7 SEKONDA

The Rock

Një kimist dhe një ish agjent i FBI-së drejtojnë kundërpërgjigjen ndaj një sulmi të një grupi ish marinsash amerikan të udhëhequr nga një ndër gjeneralët më të mirë, të cilët kërcënojnë qeverinë amerikane me një sulm me gaz sarin ndaj qytetit të San Franciskos.

Koha: 136 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *