The Room (2019)

Në fillimet e jetës së tyre bashkë në një qytezë afër Nju Jorkut, një çift i ri zbulon një dhomë misterioze në shtëpinë e tyre, e cila mund t’iu plotësojë çdo dëshirë. Ata janë të kënaqur që përfitojnë në maksimum nga dhoma, derisa dëshirat fillojnë të dalin jashtë kontrollit dhe jo gjithçka është ashtu siç duket.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *