The Seasoning House (2012)

Një bordello ku vajzat e reja prostituohen për ushtrinë. Një memece e shurdhër skllavërohet për t’u kujdesur për to. Ajo lëviz mes mureve duke u zvarritur, ndërkohë planifikon arratisjen e saj… Planifikon hakmarrjen e saj të mprehtë dhe të frikshme.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *