The Sentimentalists (2014) +18

Dy të rinj punojnë për Mjeshtrin, një fajdexhi dhe tregtar i paligjshëm i sendeve antike me vlerë. Të dy ata bëjnë punën e ndyrë, por gabimi i tyre më fatal ndodh kur ata dashurohen, njëri me një prostitutë, kurse tjetri me vajzën e bosit të tij … Ndjenjat e tyre do të jenë vdekjeprurëse për t’a!

Koha: 134 min