PRISNI 7 SEKONDA

The Silence

Kur bota po sulmohet nga disa krijesa të tmerrshme që sulmojnë vetëm duke dëgjuar pasi nuk mund të shohin, 16- vjeçarja Elli që ka humbur dëgjimin që kur ishte vetëm 13 -vjeç, dhe familja e saj, përpiqen të shpëtojnë dhe të kërkojnë një strehë.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *