PRISNI 7 SEKONDA

The Smurfs

Kur magjistari i keq Gargamel i ndjek Smërfët e vegjël blu nga fshati i tyre, bien nga bota e tyre magjike brenda tonës – në fakt, mu në mes të Sentral Parkut. Vetëm sa tre molla bashkë të gjatë dhe të ngecur në Mollën e Madhe (Nju Jork), Smërfët duhet të gjejnë një mënyre për t’u kthyer në fshatin e tyre para se Gargameli t’i gjurmojë.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *