The Snow Queen (2012)

Mbretëresha e Dëborës krijoi botën e dimrit të përjetshëm, ku era polare freskon shpirtrat e njerëzve dhe qartësia e linjave errëson emocionet. Një vajzë e quajtur Gerda, ferret e saj Luta dhe trolli Orm duhet të shpëtojnë vëllain e saj Kai dhe botën.

Koha: 80 min