The Social Dilemma

Një dokumentar i cili shpjegon se sa të rrezikshme janë rrjetet sociale për njeriun. Ekspertët e teknologjisë japin  informacion dhe alarmin për krijimin e tyre.

Zhanri: DokumentarDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 7.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *