PRISNI 7 SEKONDA

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Pasi shoku, kërmilli i SpongeBobit Gary, është rrëmbyer, ai dhe Patriku nisen drejt një aventurë epike në qytetin e humbur të atlantikut për t’a sjellë Gary’n përsëri në shtëpi.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *