The Suicide Squad (2021)

Harley Quinn, Bloodspot, Peacemaker dhe një koleksion i kriminelëve më të këqinj në burgun Belle Reve, bashkohen me Task Forcën super sekrete X dhe dërgohen në ishullin e largët, të mbushur me armiq, Corto Maltese.

Koha: 212 min