PRISNI 7 SEKONDA

The Third Murder

Mitsumi ka precedenca të vjetra kriminale dhe tani është sërish në vëmendjen e autoriteteve. Është një çështje e hapur dhe e mbyllur dhe Mitsumi ka rrëfyer. Në këtë pikë futet në skenë avokati premtues Shigemori, idetë e të cilit mund të bëjnë diferencën midis jetës dhe vdekjes.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *