The Throwaways

Hakeri i njohur Drju Reinolds kapet nga CIA dhe i propozohet që të punojë për ta ose ta kalojë jetën në burg. Ai pranon me kushtin e vetëm që skuadrën e tij ta zgjedhë vetë, duke mbledhur disa “të flakur”, njerëz që nuk i hyjnë më në punë askujt…

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *