The Tomorrow War (2021)

Bota tronditet kur një grup udhëtarësh në kohë mbërrijnë nga viti 2051 për të dhënë një mesazh urgjent: Tridhjetë vjet në të ardhmen, njerëzimi po humbet një luftë globale kundër një specie vdekjeprurëse të huaj. E vetmja shpresë për mbijetesë është që ushtarët dhe civilët nga e tanishmja të transportohen në të ardhmen dhe t’i bashkohen luftës.

Koha: 140 min