PRISNI 7 SEKONDA

The Treasure Hunter

Një grup hajdutësh ndjekin një kalorës të ri, vajzën e mentorit të tij dhe një arkeolog të famshëm, të cilët posedojnë një hartë që çon drejt një thesari antik.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *