The Trial of the Chicago 7

Ajo që synohej të ishte një protestë paqësore në Konventën Kombëtare Demokratike 1968 u kthye në një përplasje të dhunshme me policinë dhe Gardën Kombëtare. Organizatorët e protestës – përfshirë Abbie Hoffman, Jerry Rubin, Tom Hayden dhe Bobby Seale – u akuzuan për komplot për të nxitur një trazirë dhe gjyqi që pasoi ishte një nga më të njohurit në histori.

Zhanri: DramëHistoriThriller

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 129 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *