The Trigonal: Fight for Justice (2018)

Një organizatë kriminale fton një kampion të tërhequr MMA për të marrë pjesë në dyluftime të jashtëligjshme, por pasi ai refuzon dhe një kriminel i vret shokun dhe i përdhunon gruan, Xhejkob detyrohet të luftojë për të vendosur drejtësi.

Koha: 122 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *