PRISNI 7 SEKONDA

The Truth

Një ribashkim i fortë ndodh mes një aktoreje dhe vajzës së saj shkrimtare,  pasi aktorja publikon librin e saj autobiografik.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *