The Two Popes (2019)

Pas mureve të Vatikanit, papa Benedikt dhe papa i ardhshëm Françesko duhet të gjejnë një pikë të përbashkët për kishën katolike.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *