The Unholy (2021)

Pasi vizitohet nga Virgjëresha Mari, një vajze me aftësi të kufizuar dëgjimi papritur fillon të dëgjoje, madje dhe të flase dhe të shëroje njerëz në nevojë. Kur lajmi hapet për të, gjëra të frikshme fillojnë të ndodhin, a është kjo një mrekulli apo diçka e keq po ndodh?

Koha: 99 min