The Unity of Heroes (2018)

Historia e mjeshtrit Uong Fei-hong, një mjeshtër i zgjuar dhe i qetë, i cili përballet me shqetësimet e dyfishta të provokimit nga një klub tjetër dhe pushtimi kulturor nga të huajt.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *