PRISNI 7 SEKONDA

The Veil

I vendosur në një tokë të copëtuar nga lufta ku ndarjet fisnore janë në frikë asgjësimi, filmi tregon historinë e një luftëtari vdekjeprurës i cili drejton një ekspeditë lufte. Kur ai tradhëtohet nga njerëzit e tij dhe lihet të vdesë, shërohet nga një princeshë misterioze dhe mirëpritet nga një fis i fshehur që beson se ai është zgjedhur për të zhvilluar betejën e fundit.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *