The VelociPastor (2018)

Pasi humb prindërit e tij, një prift udhëton në Kinë ku fiton një fuqi mistike që e lejon atë të shndrrohet në dinozaur. I tmerruar në fillim nga fuqitë e tij, një prostitutë e bind që të luftojë kriminelët dhe disa ninxha.

Koha: 75 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *