The Way Back

Më 1941, 7 të dënuar arratisen nga burgu mizor i siberisë ku ata mbaheshin, dhe kalojnë himalajet duke bërë mbi 4000 km rrugë, me shpresën për të gjetur lirinë. Ky film u dedikohet atyre.

Koha: 133 min

Realizimi:

IMDb: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *