The Whistleblower

Bazuar në përvojat e një policeje në Nebraska, Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz) e cila zbulon një unazë vdekjeprurëse ndërsa shërbente si një paqeruajtëse e SHBA-së, në Bosnjën e pasluftës. Duke rrezikuar jetën e saj për të shpëtuar jetën e të tjerëve, ajo zbulon një komplot ndërkombëtar dhe është e vendosur për ta ndaluar, pa marrë parasysh koston.

Zhanri: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *