The Wild Life (2016)

Në një ishull të vogël ekzotik, e Marta, një papagall i veçantë, jeton me shokët e tij të çuditshëm si në parajsë. Sidoqoftë, e Marta nuk ndalon së ëndërruari për të zbuluar botën. Pas një stuhie të fuqishme, e Marta dhe shokët e tij zgjohen për të gjetur një krijesë të çuditshme në plazh: Robinson Kruzonë. E Marta menjëherë e sheh Kruzonë si një biletë për të zbuluar vende të reja. Gjithashtu Kruzo shumë shpejt e kupton se e vetmja mënyrë për të mbijetuar në ishull, është ndihma e Martës dhe shokëve të tij. Nuk është e lehtë në fillim sepse kafshët nuk flasin gjuhën e njerëzve. Me ngadalë ato të gjithë jetojnë në harmoni, deri një ditë kur dy mace të egra, shpresojnë të marrin në kontroll ishullin. Një betejë fillon mes maceve dhe grupit të shokëve por Kruzo dhe kafshët e tjera zbulojnë fuqinë e miqësisë të vërtetë e cila është mbi të gjitha, madje edhe më e fortë se macet e egra.

Koha: 91 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *