The Wind (2018)

Një grua fshati përballet me ashpërsinë dhe izolimin e një toke të pakontrollueshme në zonën perëndimore në fund të viteve 1800.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *