The Witches (2020)

Nga fundi i vitit 1967, një djalosh i ri jetim shkon të jetojë me gjyshen e tij në qytetin rural të Alabamas, Demopolis. Atje ai takon disa shtriga joshëse, por plotësisht djallëzore. Gjyshja përpiqet ta mshehë atë në një shtëpi pushimi në bregdet, por kur shkojnë atje kuptojnë që shtrigat kan arritur para tyre aty dhe po i prisnin…

Koha: 146 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *