The Yin Yang Master

Një kthim në kohë kur demonët dhe njerëzit jetonin sëbashku, deri në përçarjen dhe luftën epike përfundimtare.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *