The Young and Prodigious T.S. Spivet

T.S Spivet është një djalosh i vogël dhe gjenial me një familje po aq të veçantë sa vetja. Me dëshirën për përmirësuar veten dhe zbulimet e tij shkencore, ai niset në një aventurë drejt qytetit të Nju Jorkut gjatë së cilës ai dhe familja e tij kuptojnë më shumë rreth njëri tjetrit…

Zhanri: AksionAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 7.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *