The Young Karl Marx (2017)

Një film i bazuar në ngjarjet reale të viteve të hershme të levizjes së Marksit dhe Engelsit, midis Londrës, Parisit dhe Brukselit.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *