Theresa & Allison (2019)

Historia e një nate kthehet katastrofike për Terezën e cila e gjen veten të tërhequr në një botë egërsie ç’njerëzore. Gjatë gjithë kohës tundohet nga e bukura dhe e pavdekshmja Alison.

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *