These Final Hours (2013)

Një njeri egoist ishte nisur drejt një feste që po zhvillohej pak orë para fundit të botës, por përfundon duke shpëtuar një vajzë të vogël dhe duke kërkuar babain e saj. Lidhja e fortë që krijohet mes tyre e shtyn atë në rrugën drejt shpagimit.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *