Things Heard & Seen (2021)

Një artiste zhvendoset në Luginën Hudson dhe fillon të dyshojë se martesa e saj ka një anë të errët që rivalizon historinë e shtëpisë së saj të re.

Koha: 119 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

Behar

at 2:29 pm

Film shumë i mire ju rekomandoj ta shikoni.

Edi dhe Fitorja

at 6:44 am

shume Filem i mire , flm sidomos per keta filmat e veqant qe i gjejme vetem tek ju , vazhdoni me filma te ndryshem nga te tjera faqet se jane bere 20-30 faqe me te njejtat filma madje edhe renditjen e kane te njejte duke i vjedhur prej njeri tjetrit , prandaj vazhdoni keshtu sa me te ndryshem te jeni do ju vlersojme me shume dhe shikohet kush eshte origjinali …. flm mistrecaaa