Rregullohet së Shpejti...

Things to Come

Historia e një mësuese filozofie, që me pasion ndikon tek studentët e saj ndonëse në jetën personale i ka vdekur e ëma, e kanë pushuar nga puna dhe ka zbuluar se i shoqi e tradhtonte.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *