This Is 40 (2012)

Pete dhe Debbie të dy janë duke mbushur të 40-tat, fëmijët e tyre urrejnë njëri-tjetrin dhe të dy bizneset po dështojnë. Ata janë në prag të humbjes së shtëpisë së tyre dhe gjithashtu lidhja e tyre është në prag të shkatërrimit.

Koha: 134 min