Three Colors: Blue (1993)

Një grua mundohet të gjejë një mënyrë për të jetuar jetën pas vdekjes së burrit dhe fëmijës së tyre…

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *