Through Black Spruce (2018)

Zhdukja e një vajze të re nga fisi indigjenë “Kri” në Toronto, traumatizon familjen e saj. Motra e saj binjake, Eni Bërd, pranon ftesën e një shoqeje për të shkuar në Toronto për pushime, edhe për të ndjekur gjurmët e motrës së saj dhe për të zbuluar se çfarë i ka ndodhur.

Koha: 111 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *