Tiger House (2015)

Kelly hynë fshehurazi në shtëpinë e të dashurit, por sonte ajo nuk është e vetmja vizitore e paftuar. Situata del jashtë kontrollit dhe shtëpia periferike kthehet në një skenë të tmerrshme dhune.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *