PRISNI 7 SEKONDA

Tik Tok

Guo Zhida dhe vëllai i tij plainfikojnë një shpërthim me eksploziv pranë një stadiumi, në mënyrë që të rrëmbenjë paratë e një grupi kumarxhinjsh. Një oficer policie dhe një psikologe bashkëpunojnë që t’i ndalojnë ata.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *