To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020)

Lara Xhin dhe Piteri sapo e kanë bërë zyrtare lidhjen e tyre por në skenë hyn një personazh që ka marrë letër dashurie kohë më parë.

Koha: 101 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *