Togo (2019)

Historia e pa treguar e një qeni slite të quajtur Togo, i cili ishte udhëheqësi i marrjes së antidotit në 1925-ën por ai konsiderohej nga të gjithë si një qen shumë i vogël dhe i dobët për të kryer këtë mision të rrëzikshëm.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *